Rijbegeleiding

Autorijden, je rijbewijs halen/behouden, een ritje over de snelweg. Het lijkt zo gewoon maar het is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Naast de opleiding voor het rijbewijs bieden wij ook  rijbegeleiding voor iedereen die al een rijbewijs heeft.

Wel een rijbewijs maar je durft niet meer de weg op?
Het kan natuurlijk voorkomen dat je al een hele tijd niet meer auto hebt gereden. Je wilt wel graag maar durft niet meer zomaar achter het stuur te kruipen. Een opfriscursus kan hierbij uitkomst bieden. Ik biedt een op jouw situatie afgestemde cursus met nadruk op de onderdelen die jij graag wilt oefenen.

Rijtest
Een rijtest is bedoeld om in de praktijk te beoordelen of iemand op een veilige en verantwoorde manier aan het verkeer kan deelnemen. Een rijtest is nodig bij bepaalde gezondheidsproblemen of beperkingen. Dit beoordeelt het CBR op basis van je Eigen Verklaring en informatie van de medisch specialist. Als een rijtest in jouw situatie nodig is krijg je hiervoor een oproep van het CBR. In die oproep staat wanneer, waar en bij wie je verwacht wordt. In de oproep staat ook of je met jouw eigen auto mag komen of met een lesauto. Je kunt bij mij terecht om je voor te bereiden op de rijtest.

Het Nieuwe Rijden
Stop met het oude rijden en Restyle je Rijstijl nu! Het Nieuwe Rijden levert je veel op. Lekker ontspannen achter het stuur zitten, veiliger rijden, flink besparen op de brandstofkosten (gemiddelde besparing ongeveer 10%) en bijdragen aan een beter milieu.
Daarnaast draagt Het Nieuwe Rijden bij aan grotere verkeersveiligheid en meer rijcomfort en vermindert het schade en onderhoud aan je auto. Kortom, alle reden om Het Nieuwe Rijden toe te passen! Wil je weten hoe het werkt? Gedurende 1 of 2 sessies leer ik je de kneepjes van Het Nieuwe Rijden. Dit kan zowel in onze lesauto als je eigen auto.

De tijdsduur en kosten van onze begeleiding zijn afhankelijk van jouw specifieke situatie. Neem gerust contact met mij op en ik informeer je graag over de mogelijkheden.