Garantie Pakket

UNIEK IN DE REGIO: Je rijbewijs met indien nodig een gratis herexamen!

Het Autorijschool Krijtland Rijbewijs Garantie Pakket.

Het Rijbewijs Garantie Pakket biedt precies de zekerheid die jij wenst.

Iedereen met een rijbewijs kan zich het praktijkexamen nog herinneren als de dag van gisteren. Bij de eerste keer geslaagd of had je toch één of meerdere herkansingen nodig. Het blijft een bijzondere en spannende gebeurtenis die je niet snel vergeet.

Als rijschoolhouder/rijinstructeur van Autorijschool Krijtland ben ik mij bewust van de impact van het praktijkexamen voor je rijbewijs. De druk om te willen en moeten presteren is een enorme zorg voor de leerling en indirect voor de ouders. Ik ben van mening dat dit de zorg van de rijinstructeur moet zijn.

Met het Rijbewijs Garantie Pakket van Autorijschool Krijtland neem ik deze zorg weg bij leerling en ouders. De eerste keer slagen blijft uitgangspunt maar in realiteit lukt dit niet altijd. Een herexamen nodig? Al snel zo’n € 500,- aan extra kosten (herexamen en 5 voorbereidingslessen). Ik neem de extra kosten van een herexamen voor mijn rekening, dat is jouw garantie!

Je rijbewijs behalen zonder zorgen over de kosten van een eventueel herexamen? Het is mogelijk bij Autorijschool Krijtland en hiermee is de rijschool uniek in de regio. Het Rijbewijs Garantie Pakket bestaat uit maximaal 45 lesuren inclusief praktijkexamen en indien nodig 1 volledig gratis herexamen. Het pakket is verkrijgbaar voor € 2.959,- en bevat verder een online theoriecursus, de tussentijdse toets (TTT) en de LeerlingApp met instructievideo’s en rijlesplanner. Alle ingrediënten zijn aanwezig om je rijbewijs te behalen. En omdat het pakket past bij jouw wensen is betaling in meerdere termijnen gewoon standaard.

Naast het Rijbewijs Garantie Pakket blijven natuurlijk ook de reguliere lespakketten met een beperkt aantal lesuren of losse lessen mogelijk.

Maak je gebruik van het Rijbewijs Garantie pakket, slaag je de 1e keer en (veel) sneller dan je zelf had verwacht dan kun je een bonus verdienen die kan oplopen tot € 250,-.

Ik durf de uitdaging aan, jij ook?