Garantie Pakket

UNIEK IN DE REGIO: Je rijbewijs voor een vaste prijs!

Autorijschool Krijtland introduceert het Rijbewijs Garantie Pakket.

Het Rijbewijs Garantie Pakket biedt precies de zekerheid die jij wenst. Geen zorgen over het aantal (extra) lessen. Het gemak van een totaalpakket dat past bij jouw wensen.

Iedereen met een rijbewijs kan zich het praktijkexamen nog herinneren als de dag van gisteren. Bij de eerste keer geslaagd of had je toch één of meerdere herkansingen nodig. Het blijft een bijzondere en spannende gebeurtenis die je niet snel vergeet.

Als rijschoolhouder/rijinstructeur van Autorijschool Krijtland ben ik mij bewust van de impact van het praktijkexamen voor je rijbewijs. De druk om te willen en moeten presteren is een enorme zorg voor de leerling en indirect voor de ouders. Ik ben van mening dat dit de zorg van de rijinstructeur moet zijn.

Met het Rijbewijs Garantie Pakket van Autorijschool Krijtland neem ik deze zorg weg bij leerling en ouders. Over het aantal lessen om je op examenniveau te krijgen hoef je je geen zorgen te maken. De eerste keer slagen blijft uitgangspunt maar in realiteit lukt dit niet altijd. Een herexamen met aanvullende rijlessen nodig? Al snel zo’n € 450,- aan extra kosten, geen probleem. Ik neem deze zorg en extra kosten voor mijn rekening, dat is jouw garantie!

Je rijbewijs behalen zonder zorgen over extra rijlessen buiten het pakket of kosten van een eventueel herexamen? Het is nu mogelijk bij Autorijschool Krijtland en hiermee is de rijschool uniek in de regio. Het Rijbewijs Garantie Pakket bestaat uit maximaal 50 lesuren inclusief praktijkexamen en indien nodig 1 volledig gratis herexamen. Het pakket is verkrijgbaar voor € 2.589,- en bevat verder een online theoriecursus, de tussentijdse toets (TTT) en de LeerlingApp met instructievideo’s en rijlesplanner. Alle ingrediënten zijn aanwezig om je rijbewijs voor een vaste prijs te behalen. En omdat het pakket past bij jouw wensen is betaling in meerdere termijnen gewoon standaard.

Naast het Rijbewijs Garantie Pakket blijven natuurlijk ook de reguliere lespakketten met een beperkt aantal lesuren of losse lessen mogelijk.

Maak je gebruik van het Rijbewijs Garantie pakket, slaag je de 1e keer en (veel) sneller dan je zelf had verwacht dan kun je een bonus verdienen die kan oplopen tot € 150,-.

Ik durf de uitdaging aan, jij ook?