Rijschool

“Autorijden is simpel, maar het moeilijkste dat er is, is simpel autorijden”. Niet zomaar een kreet. Het is mijn gedachte over autorijden en dat is wat ik jou ga leren: simpel autorijden!

Ik ben Léon Göbbels, eigenaar en rijinstructeur van Autorijschool Krijtland. Binnen 4 maanden na mijn 18e verjaardag had ik mijn rijbewijs B. Een jaar later kwam daar het rijbewijs C (vrachtauto) bij. Tijdens het lessen in de vrachtauto werd mijn interesse voor het vak van rijinstructeur gewekt. Het heeft een tijdje geduurd voordat ik van deze passie mijn beroep heb gemaakt maar inmiddels run ik met trots en plezier sinds 2013 mijn eigen Autorijschool Krijtland. In 2018 heb ik zelf nog mijn motorrijbewijs behaald. Een theorie-examen en 2 praktijkexamens (bijz. verrichtingen en verkeersdeelname) lieten mij weer even leerling zijn. Ik weet dus hoe mijn leerlingen zich voelen tijdens hun rijlessen en examen.

In mijn vrije tijd staat sport boven aan het lijstje van hobby’s. Als lid van fietsclub TWC Vols toer ik graag met mijn wielervrienden door het Limburgse land. Daarnaast is trailrunning/hardlopen een passie van mij en ren ik meerdere keren per week samen met mijn border collies Kensy en Bella door het Krijtland en onze bosrijke omgeving.

Voor mij is een rijopleiding maatwerk. Samen met jou werk ik stapsgewijs en afgestemd op jouw capaciteiten en tempo aan een veilige en zelfverzekerde rijstijl.

Heb je faalangst of examenvrees? Als gecertificeerd faalangst-instructeur zorg ik ervoor dat je ondanks je faalangst met voldoende zelfvertrouwen op examen gaat en indien nodig het speciale faalangst examen kunt afleggen. Verder heb ik de bijscholing Omgaan met leerlingen met autisme of ADHD gevolgd.

Je rijopleiding bij Autorijschool Krijtland start met de aanmelding via het online aanmeldformulier. Uiteraard mag je ook eerst contact opnemen voor uitleg over de rijopleiding of een kennismakinggesprek.

Wij zijn ook op YouTube te vinden: