Theorie

Autorijschool Krijtland biedt iedere leerling een online theoriecursus aan. Na aanmelding ontvang je van mij een unieke inlogcode. De theoriecursus is volledig geïntegreerd in de LeerlingApp. Alles op 1 plek, wel zo handig.

Met het volledige digitale theoriepakket doorloop je een programma van theorielessen, toetsen, oefenexamens en praktijkfilms. Dit is de optimale voorbereiding voor het theorie-examen en de kans dat je slaagt is maximaal. De theorie is onderverdeeld in een korte hoofdstukken, met introductievideo, leerstof met illustraties en toetsen.

Werkt een boek voor jou beter? Dan heb ik altijd wel een boek te leen als ondersteuning.

Wil je wat extra oefenen met verkeersborden dan kan je aan de slag op de website verkeersborden.nu

Theorielessen. In samenwerking met Ingrid Simon van Theorie op Locatie (www.theorie-op-locatie.nl) is het mogelijk om theorielessen te krijgen op een door jou gewenste locatie. Bij de keuze voor deze theoriecursus krijg je € 69,- korting op de pakketprijs.

Tijdens de praktijklessen heb je de nodige theoriekennis nodig. Hoe eerder je op de hoogte bent van alle regels hoe beter je deze kunt toepassen in de praktijk. Je theoriekennis zal regelmatig worden getoetst tijdens de praktijklessen. Uiteraard zal ik je daar waar nodig ondersteunen.

Zonder theoriecertificaat kun je geen tussentijdse toets of praktijkexamen doen. Het is daarom raadzaam zo snel mogelijk met het leren van de theorie te starten. Je kunt het theorie-examen zelf reserveren op de website van het CBR. De locatie waar je theorie-examen kunt doen is gebouw Zuidpark in Bedrijvencentrum Geusselt aan het Stadionplein 34 in Maastricht. Indien gewenst kan ik het theorie-examen voor jou plannen, bijkomende kosten zijn € 15,- (exclusief het examentarief van € 48,-).

Het theorie-examen regel je gemakkelijk zelf via mijn.cbr.nl : mijn.cbr.nl

De kosten hiervan bedragen in 2024 € 48,- en betaal je rechtstreeks aan het CBR bij reservering van je theorie-examen. Voor een examen met extra tijd, in het Engels of individueel examen rekent het CBR een toeslag.

Klik hier voor de video: Zo gaat het bij het theorie-examen.