Theorie

Autorijschool Krijtland biedt iedere leerling een online theoriecursus aan. Tijdens het intakegesprek of je eerste rijles ontvang je van mij een unieke inlogcode. Na registratie kun je op itheorie.nl online een theoriecursus volgen.

Met het volledige digitale theoriepakket doorloop je een programma van theorielessen, toetsen, oefenexamens en praktijkfilms. Dit is de optimale voorbereiding voor het theorie-examen en de kans dat je slaagt is maximaal. De theorie is onderverdeeld in 25 hoofdstukken, elk afgesloten met een toets. Je kunt pas naar het volgende hoofdstuk als je de toets van het vorige hoofdstuk met goed gevolg hebt afgerond.

Werkt een boek voor jou beter? Als alternatief is een theorieboek verkrijgbaar inclusief een inlogcode om 10 uur online theorie-examens te oefenen.

Wil je wat extra oefenen met verkeersborden dan kan je aan de slag op de website verkeersborden.nu

Theorielessen. In samenwerking met Ingrid Simon van Theorie op Locatie (www.theorie-op-locatie.nl) is het mogelijk om theorielessen te krijgen op een door jou gewenste locatie. Bij de keuze voor deze theoriecursus krijg je € 70,- korting op de pakketprijs.

Tijdens de praktijklessen heb je de nodige theoriekennis nodig. Hoe eerder je op de hoogte bent van alle regels hoe beter je deze kunt toepassen in de praktijk. Je theoriekennis zal regelmatig worden getoetst tijdens de praktijklessen. Uiteraard zal ik je daar waar nodig ondersteunen.

Zonder theoriecertificaat kun je geen tussentijdse toets of praktijkexamen doen. Het is daarom raadzaam zo snel mogelijk met het leren van de theorie te starten. Je kunt het theorie-examen zelf reserveren op de website van het CBR. De locatie waar je theorie-examen kunt doen is gebouw Zuidpark in Bedrijvencentrum Geusselt aan het Stadionplein 34 in Maastricht. Indien gewenst kan ik het theorie-examen voor jou plannen.

Reserveer hier zelf je theorie-examen: mijn.cbr.nl

Klik hier voor de video: Zo gaat het bij het theorie-examen.